Joi, 28 Martie 2024

În zilele 10-12 mai se va desfășura, la Satu Mare, sesiunea de primăvară a Conferinței Episcopilor din România. Pe 13 mai, Episcopii sunt invitați la pelerinajul de la Sighet

În această săptămână, în zilele 10-12 mai 2023, se va desfășura, la Satu Mare, sesiunea de primăvară a Conferinței Episcopilor Catolici din România, fiind găzduită de către Dieceza Romano Catolică de Satu Mare.

Din Conferința Episcopală Română fac parte toți Episcopii catolici, de rit latin și bizantin, din țară. Zilele de întâlnire prevăd mai multe sesiuni de lucru, rugăciune împreună și vizite în parohii și la unele proiecte ale Episcopiei Romano-Catolice de Satu Mare.

Sfânta Liturghie greco-catolică se va celebra joi, 11 mai, de la ora 18:30, la biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Satu Mare. Vor celebra Episcopii Greco-Catolici din întreaga țară. Sunt invitați să participe cât mai mulți credincioși.

La finalul sesiunii de primăvară, întreg Episcopatul Catolic este invitat să participe la pelerinajul anual de la Sighetu Marmației, care se desfășoară sâmbătă, 13 mai 2023.

Biroul eparhial de presă

FOTO: Euge Ivut - Oradea - sept. 2022

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.