Vineri, 19 Aprilie 2024

96 de ani de la nașterea Unchiului Mihai – Să ne rugăm pentru beatificarea sa

Se împlinesc azi 96 de ani de la nașterea celui pe care cu toții l-am cunoscut ca fiind Unchiul Mihai, călugăr bazilian din satul Prilog, județul Satu Mare. Unchiul Mihai și-a dedicat viața tratându-i pe toți cei care i-au trecut pragul zeci de ani la rând, prin plante și rugăciuni.

În acest moment, este în curs Procesului de beatificare și canonizare a Slujitorului lui Dumnezeu Mihai Neamțu OSBM. În acest scop, suntem cu toții invitați să recităm rugăciunea de beatificare și, cei care l-au cunoscut și au fost tratați de unchiul Mihai, să ajute cu informații privitoare la această cauză.

Rugăciune pentru beatificarea Slujitorului lui Dumnezeu Mihai NEAMȚU OSBM

Tatăl îndurărilor și Părinte a toată mângâierea,

Tu l-ai chemat pe fratele Mihai Neamțu sa fie semn al Îndurării Tale în Biserica Greco-Catolică din România.
Prin viața sa dăruită Ție, ne-a învățat că suntem născuți din nimic, dar suntem meniți să împărățim veșnic împreună cu Cristos.
Trimite-ne, Doamne, vindecarea sufletelor și a trupurilor noastre, precum și harul pe care Ți-l cerem acum prin mijlocirea fratelui Mihai, nădăjduind, prin bunătatea Ta, că el va fi ridicat in curând la cinstea altarelor.

Că pe Tine te laudă toate puterile cerești și Ție mărire îți înălțăm,
Tatălui și Fiului și Spiritului Sfânt, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.

Tatăl nostru…

Născătoare de Dumnezeu…

Mărire Tatălui…

(cu aprobare ecleziastică)

Cei care primesc haruri sunt rugați să se adreseze Postulatorului Cauzei MIHAI NEAMȚU (citim în comunicatul Biroului Arhieparhial de Presă):

Piața 1848, nr. 11, 515400, BLAJ, jud. ALBA; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Biroul eparhial de presă

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.