Joi, 25 Aprilie 2024

Au început înscrierile pentru Întâlnirea Eparhială a copiilor și tinerilor

Întâlnirea copiilor și tinerilor care se desfășoară anual în Eparhia Greco Catolică de Maramureș va avea loc pe data de 14 aprilie 2018 (prima sâmbătă după Paști), la Giulești, în Protopopiatul Sighet. Astfel, copiii și tinerii cu vârsta cuprinsă între 9 și 30 de ani sunt invitați să se înscrie în parohiile greco-catolice de pe întreg teritoriul eparhiei până pe data de 29 martie, zi în care se va face centralizarea listelor, anunță organizatorii.

În acest an, tema întâlnirii o va constitui versetul din Evanghelia Sfântului Evanghelist Luca: «Nu te teme, Marie, căci ai aflat har la Dumnezeu» (Luca 1,30).

Programul va începe la ora 9:00 și va cuprinde, ca în fiecare an, atât momente de rugăciune, cateheză, cât și momente artistice și de relaxare. Se va încheia la ora 17:30, cu rugăciunea de final. „Fiecare tânăr este rugat să-și aducă: mâncare rece pentru o zi, pelerina de ploaie, biblie, pix și caiet”, citim în invitația lansată copiilor și tinerilor de către organizatorii evenimentului.  

Biroul eparhial de presă

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.